Ga naar de inhoud

Persbericht

BYD kiest Ayvens als leasepartner in Nederland

Delen

BYD kiest Ayvens als leasepartner in Nederland

BYD kiest Ayvens als full-service leasepartner voor het bieden van een whitelabel leaseaanbod onder de naam BYD Lease, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Het leaseaanbod is beschikbaar via verschillende kanalen, waaronder de website bydauto.nl en de BYD-stores door het land. 

Sander Pleij, Country Managing Director van Ayvens Nederland kijkt uit naar die samenwerking die goed past bij de doelstellingen van Ayvens. “We delen dezelfde ambitie om mobiliteit duurzamer en toegankelijker te maken. BYD is een veelbelovende nieuwkomer in de markt van elektrische voertuigen en het staat bekend om zijn innovatieve technologieën zoals de Blade Battery. Door deze samenwerking kunnen wij onze klanten en leaserijders nog beter helpen met innovatieve en duurzame mobiliteit.” 

Netwerk van aftersales en retail

Via Louwman en haar dealerpartners biedt BYD een uitgebreid netwerk voor aftersales en retail, waardoor leaserijders niet alleen toegang hebben tot alle modellen van BYD die in Nederland leverbaar zijn, maar ook op goede service en ondersteuning kunnen rekenen. De full-service leasecontracten zijn met meerdere looptijden beschikbaar waarbij financiering, verzekering, pechhulp, en service- en onderhoudsbeurten zijn inbegrepen. Gedurende de contractperiode is de verzorging van alle leasediensten in handen van Ayvens.

Lucas van Schijndel, Managing Director van Louwman BYD: “We kijken uit naar de samenwerking met Ayvens als captive leasepartner van BYD om zo elektrisch rijden in een BYD voor veel mensen bereikbaar te maken. Onze veilige en efficiënte BYD Blade Battery zonder nikkel en kobalt is de basis van onze technologie en onze duurzame missie om iedere beweging groener te maken”.

Te leasen vanaf €414* per maand

Er zijn zes BYD-modellen beschikbaar, waarvan de actuele leaseprijzen te vinden zijn op www.bydauto.nl. Zo is de BYD DOLPHIN te leasen vanaf €414* per maand. Ayvens en BYD zullen samen optrekken in toekomstige campagnes. Naar verwachting kunnen vanaf het derde kwartaal 2024 de eerste leaseauto’s bij klanten afgeleverd worden.

*Leasetarief inclusief BTW, geldig bij 72 maanden en 5.000 kilometer per jaar.

Persberichten

BYD SEALION 7 debuteert op Paris Motor Show

Op de Paris Motor Show (14-20 oktober) viert de SEALION 7 zijn première. Deze elektrisch aangedreven SUV, voor één van de meest populaire Europese segmenten, valt op door een stijlvol design, hoogwaardige technologie en een perfect afgewerkt, ruim en connected interieur dat uitblinkt in bedieningsgemak. De nieuwe BYD SEALION 7 wordt begin 2025 op de Nederlandse markt verwacht. 

Lees meer

BYD SEAL U DM-i: slimme, ruime en luxe Plug-in Hybrid vanaf € 39.490

De ruime, comfortabele en luxe SUV maakt gebruik van BYD’s in eigen huis ontwikkelde Super Dual Mode plug-in hybride aandrijflijn, die staat voor een combinatie van aansprekende prestaties en zeer gunstige verbruik- en emissiecijfers. De ruime elektrische range (tot 80 km) en de totale gecombineerde range tot wel 1.080 km onderstrepen het efficiënte karakter. De BYD SEAL U DM-i Boost FWD is er inclusief veel luxe al voor € 39.490. De nog krachtigere, vierwielaangedreven, BYD SEAL U DM-i Design AWD is leverbaar voor € 47.230. Kleurkeuze voor zowel interieur als exterieur zijn kosteloos.  

Lees meer

BYD en Uber werken samen om wereldwijde overgang naar EV te versnellen

BYD, ’s werelds grootste fabrikant van NEV’s, kondigt vandaag een meerjarige strategische samenwerking aan met Uber, bedoeld om 100.000 nieuwe elektrische voertuigen van BYD op het Uber-platform te brengen in belangrijke wereldwijde markten. De samenwerking start in Europa en Latijns-Amerika en biedt bestuurders naar verwachting toegang tot onder andere scherpe financieringsmogelijkheden voor BYD’s op het Uber-platform. Het Midden-Oosten, Australië en Nieuw-Zeeland zullen op een later moment volgen.

Lees meer

Contact opnemen

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, zodat wij je verder kunnen helpen.

Naar Bydauto.nl

Een grootse EV-bouwer. Met de grootste dromen. Ga naar de hoofdwebsite van BYD.